top of page

Styled shoot: romantische bruidsfotografie


Bruidsfotografie Martin & Denise

In samenwerking met My Touch Visagie & Hairstyling en Bij Aafke, organiseerde ik een styled shoot op de Utrechtse Heuvelrug. Tijdens de shoot mocht ik model Summer vastleggen als een prachtige bruid.

Wat een plaatje

De dag begon in de salon van My Touch Visagie & Hairstyling. Het model werd omgetoverd van een naturelle schoonheid tot een prachtige bruid. Haar kapsel en make-up zijn verzorgd door Suzanne, eigenaresse van My Touch. Met haar ervaring en persoonlijke aandacht, laat zij elke bruid stralen op haar mooiste dag. Zo werd ook Summer veranderd in een prachtige bruid.

Gek op bloemen

Eenmaal aangekomen op de locatie, genoot ik van het moment. Ik fotografeerde Summer met de prachtige bruidsboeketten en corsages van Bij Aafke. Wat rook alles lekker! Aafke heeft haar creativiteit verwerkt in de sierlijke producten. Bloemen maken een bruid compleet en kleden elke trouwlocatie feestelijk aan.

Ik ben erg blij met het resultaat van de shoot en trots op het team die dit mogelijk heeft gemaakt. Geniet van de foto's!

Model: Summer Langereis

Bloemen & corsages: Bij Aafke

Fotografie, styling & grafisch ontwerp: Laloes Fotografie

bottom of page