ALM8.jpg

"We love you to the moon and back!"

Kleine teentjes, kleine vingertjes...van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie kindje. De kraamtijd is een bijzondere tijd waar je als ouders erg van geniet. In deze periode is het waardevol om prachtige momenten te laten vastleggen van de baby.

NEWBORNSHOOT 

BASIS  |   € 225,00

Hierbij zit inbegrepen:

• 1-2 uur fotografie en begeleiding

in poses bij jullie thuis

• 25 digitaal bewerkte foto’s in kleur,

zwart-wit en in hoge resolutie.
Je ontvangt altijd de 
mooiste 
foto's van de shoot door mijzelf geselecteerd en bewerkt. Nabestellen
is dus niet meer nodig!

• Reiskosten binnen 20 km

vanaf Rotterdam

 

NEWBORNSHOOT 

LUXE  |   € 295,00

Hierbij zit inbegrepen:

• 2-3 uur fotografie en begeleiding

in poses bij jullie thuis

• 40 digitaal bewerkte foto’s in kleur, zwart-wit en in hoge resolutie. 
Je ontvangt altijd de mooiste 
foto's van de shoot door mijzelf geselecteerd en bewerkt. Nabestellen ​
is dus niet meer nodig!

• Inclusief een mini-album 15 x 15 cm

• Reiskosten binnen 20 km

vanaf Rotterdam

 

De newbornshoot

Na de bevalling is de baby piepklein en slaapt deze nog veel. De newbornshoot vindt daarom binnen 1-4 weken na de geboorte plaats. Het liefst zo vroeg mogelijk. De baby wordt in zijn eigen omgeving vastgelegd, tijdens een daglicht sessie bij jullie thuis. Dit zorgt voor mooie en persoonlijke foto's. Ik fotografeer heel puur zonder onnatuurlijke houdingen. De tijdsduur is afhankelijk van hoe de baby het doet tijdens de fotoshoot. Gemiddeld neemt de newbornshoot 2 uur in beslag. Mocht het door omstandigheden niet lukken om in de eerste weken te fotograferen, dan is dit geen probleem. We kijken dan of de fotoshoot op een later moment kan plaatsvinden. Reserveer ruim voor de bevalling, zodat je verzekerd bent van een plekje. Het is ook mogelijk om een mini-fotoalbum door mij te laten ontwerpen met de mooiste foto's. Ook leuk voor de opa's en oma's!
 

 

"Ontzettend bedankt voor alle mooie foto's! Tijdens de newbornshoot nam je er echt de tijd voor. Je maakt prachtige en pure foto's, zoals het kindje is. Ook betrek je de andere kinderen erbij. Het is voor ons een dierbare herinnering geworden!"

- C. Donker -

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW. Prijzen kunnen ten alle tijden gewijzigd worden. Parkeerkosten worden in rekening gebracht.