top of page

Industriële portretfotografie Amy


Industriële portretfotografie Amy

Over twintig jaar blik je terug naar de tijd dat je jonger was. Hoe leuk is het om bijzondere foto's van jezelf terug te zien? Niet de standaard (pas)foto's, maar iets unieks. Dat was mijn doel tijdens de industriële fotoshoot met Amy.

Industriële gebouwen Op een rustige zaterdagochtend zijn we samen op de fiets gestapt, om de mooiste plekken van Rotterdam te verkennen. We fietsten langs bekende en onbekende industriële gebouwen in de stad. De authentieke uitstraling van sommige locaties sprak ons erg aan. Een aantal gebouwen zagen er zo verlaten uit, dat het iets magisch over zich heen had. Hier en daar werd er gewerkt door vrachtwagenchauffeurs en horecamedewerkers.

Industriële portretfotografie Amy

Strike a pose Tijdens de fotoshoot maakten we gebruik van basic outfits, die mooi pasten bij de uitstraling van Amy. Van tevoren had ik aangegeven welke kleding ze het beste kon dragen. Omdat we op verschillende locaties fotografeerden, leek het alsof we samen op citytrip waren. Het was supergezellig!

Culinaire lekkernijen Nadat we hard hadden gewerkt aan de gave fotoshoot, kregen we trek in iets zoets. Het was tijd om de culinaire lekkernijen van Rotterdam uit te proberen! Een bezoek aan de Nieuwe Binnenweg was de oplossing. We vonden de lekkerste taartjes bij Koekela.

Wil je ook een unieke portret fotoshoot?

Stuur mij een berichtje via het contactformulier en ik hoop je binnenkort te mogen ontmoeten.

bottom of page