top of page

Bruidsfotografie Martin & Denise


Bruidsfotografie Martin & Denise

Op 16 november 2016 zijn Martin en Denise getrouwd in Diergaarde Blijdorp. Ik ken de bruid al heel lang en daarom was het extra bijzonder dat ik haar grote dag mocht vastleggen. De dag werd nog specialer omdat er een 'verrassingsoptreden' was georganiseerd voor het bruidspaar.

Prachtige bruidsstyling De huwelijksdag begon bij het ouderlijk huis van Denise. De kapster was al aan de slag met het bruidskapsel. Even later arriveerde ook de visagiste om een mooie make-up te verzorgen. De sfeer was ontspannen en iedereen had er zin in.

Bruidsfotografie Martin & Denise

Daar komt de bruid(egom)

Enkele uren later verzamelden de daggasten zich. Iedereen was erg benieuwd naar het bruidspaar. Toen ik mijn witte sneakers wilde aantrekken, waren mijn schoenen zoek. De vader van de bruid had ze opgeruimd. Gelukkig waren ze op tijd terecht, want niet veel later arriveerde de bruidegom in een witte Mini Cooper. Anders was ik vast en zeker op mijn panty naar buiten gerend haha.

Stijlvol voor de dag

Wat keek Martin uit naar het moment dat hij zijn bruid voor het eerst zou zien. Denise hield het niet meer en was reuze nieuwsgierig naar haar aanstaande. De bruidegom zag er fantastisch uit! Een stijlvol hoedje, een mooi pak, een leuk strikje, creatieve bretels. Allemaal in een vintage stijl. En dan die glinstering in zijn ogen toen hij Denise zag in haar mooie jurk...cupedo deed goed zijn werk.

Bruidsfotografie Martin & Denise

De bruidsreportage

Na aankomst in Diergaarde Blijdorp, reden we met het treintje naar verschillende locaties om foto's te maken. Het bruidspaar genoot van dit moment en had veel lol met elkaar. De liefde spatte ervan af en daar krijg je leuke foto's van!

Bruidsfotografie Martin & Denise

De ceremonie

En dan het moment. Toen het bruidspaar mij vroeg om hun ceremonie te fotograferen in het Oceanium, moest ik wel even slikken. Deze ruimte is donker met veel kunstlicht (blauw & geel). Dat is voor elke fotograaf een uitdaging! Ik heb stoer 'ja' gezegd en alles goed voorbereid. Ik had er ontzettend veel zin in!

Rond 15.00 uur kwam Denise aan de arm van haar vader de Haaienzaal binnen gewandeld. Toen het bruidspaar had plaatsgenomen, begon de zus van de bruidegom met haar mooie en liefdevolle speech. Hier en daar werden wat traantjes weggepinkt. Op de achtergrond zagen we haaien, roggen en schildpadden voorbij zwemmen. Een prachtig decor tijdens een hartverwarmende ceremonie.

Bruidsfotografie Martin & Denise

De verrassing

Stel je eens voor dat je zojuist het ja-woord hebt gegeven aan jouw grote liefde. Nog vol emoties kijk je elkaar verliefd in de ogen. Dan zegt de spreker: "maar we zijn nog niet klaar, want er is nog een speciale verrassing voor jullie! Surprise!" daar komt Willie Wartaal de zaal binnen gelopen voor een opname van het programma Willie's Wheels. Je moet lachen want je weet niet zo goed wat er gebeurt. De ceremoniemeesters vertellen dat zij een verrassing hebben, omdat zij veel van jullie houden en jullie dit echt hebben verdiend. Enkele minuten later valt het doek en volgt er een spetterend optreden van de fantastische Roel van Velzen! Samen met familie en vrienden zingen jullie hard mee op 'Baby Get Higher' Hoe tof! (bron: www.facebook.com/laloesfotografie)

Martin en Denise waren helemaal overrompeld na deze aangename verrassing. De ceremonie was al bizar en dan ook nog eens een verrassingsoptreden van Roel erbij. De dag kon niet meer stuk!

Bruidsfotografie Martin & Denise

Wat heeft het publiek genoten van alles! Ik vond het echt een eer dat ik deze mooie dag voor Martin en Denise mocht vastleggen. Ik kijk hierdoor weer enorm uit naar mijn volgende bruidsreportage.

Op zoek naar een fotograaf voor één van de mooiste dagen uit jullie leven?

Iemand die jullie in beeld brengt zoals jullie zijn, tussen de gasten past, vertrouwd aanvoelt en onzichtbaar is? Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten!

bottom of page