top of page

Kevin & Shanna

Bruidsfotografie

Wat een geruststelling dat jij onze bruidsfotografe was. De bruidsreportage verliep ongedwongen & ontspannen. We hadden veel plezier! Ook nam je de tijd om onze dieren prachtig vast te leggen. Op sommige momenten hadden we niet eens door dat je aanwezig was en dat is een groot compliment. De foto's zijn werkelijk schitterend geworden!

Connie Donker

Newbornfotografie

Marloes is bij ons geweest voor een Newborn fotoshoot. Ze neemt alle tijd. Maakt prachtige pure foto's, echt zoals je kindje is. Betrekt de andere kinderen er ook bij. Een mooie herinnering en zeker voor herhaling vatbaar voor een familie reportage!

Esther van der Wijngaard

Newbornfotografie

Enige tijd geleden heeft Marloes een newbornshoot van ons zoontje Sem gemaakt. Super fijn dat je aan huis kwam en alle tijd voor ons, Sem en zijn ondeugende (en ongeduldige) broer nam. Je weet een ontspannen sfeer te creëren en hebt leuke ideeën voor poses, zonder dat het 'gemaakt' lijkt. Het resultaat: hele prachtige en natuurlijke foto's. Je hebt Sem (en ons gezinnetje) precies zo weten vast te leggen zoals ze ook echt zijn en we zijn er erg blij mee! De foto's zijn inmiddels afgedrukt en hebben niet alleen bij ons thuis een mooi plekje gekregen, ook de (overgroot)opa's en (overgroot)oma's zijn er verguld mee.

Een newbornshoot bij Laloes Fotografie is zeker een aanrader en zorgt voor veel blije gezichten. Marloes, bedankt!

Lees meer gerecensies op mijn Facebookpagina!

bottom of page